Disclaimer - Home & Fashion

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Disclaimer

Info
Disclaimer voor homeandfashion.nl
Home and Fashion (Kamer van Koophandel: 64829383), verleent u hierbij toegang tot homeandfashion.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Home and Fashion behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid
Home and Fashion spant zich in om de inhoud van homeandfashion.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op homeandfashion.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Home and Fashion.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op homeandfashion.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Home and Fashion.Voor op homeandfashion.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Home and Fashion nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Home and Fashion.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Home and Fashion, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
 
Home & Fashion - BTW: NL206940385B01 - KVK: 64829383
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu